Najnovšie recenzie zo sekcie Šampóny
- Vyčistí a zároveň nevysusuje, veľmi príjemne sa s ním pracuje
pri pravidelnom používaní badateľný farbiaci účinok, šetrnejší ako použitie farby na vlasy
Výborný šampon!!! Používá ho člen rodiny, který má lupenku a je nadšený.
- vôna, penivosť, a pocit čistoty je veľmi dobrý
- dlhoročné pozitívne skúsenosti
Keďže patrím medzi tých, ktorých nájde každá choroba, tak ani mňa neobišla pandémia covid. A počas covidu mi vypadali vlasy. Našťastie som mala husté, tak mi niečo aj zostalo. A tie, čo mi zostali boli unavené, bez lesku. Tak som hľadala nejaký šampón na unavené vlasy a našla som práve tento ruský šampón babičky Agáfie. A keďže ruské produkty boli vždy kvalitné, tak som si objednala 2 tieto šamóny. Po zúžitkovaní jedného mi nielenže vlasy prestali vypadávať, ale obnovil sa ich lesk, už nevyzerali unavené a keďže som mala aj lupiny, tak tie úplne zmizli.
- Výborne hneď odstráni lupiny, vlasy vyzerajú zdravo po umyti
dobré
- Pekný obal
- Veľké balenie
- Bohužiaľ mám namiesto krásnych kučier na hlave seno. Suché vlasy po týchto produktoch. Pravdepodobne sa vrátim k Davines.
Vlasy po umytí nesvrbeli
Tento šampón mi dlhodobo vyhovuje. Pred tým som nebola spokojná so žiadnym iným. Tento produkt mi vlasy ani nevysušuje, ani nenecháva mastné, dokonca mi prestali vypadávať. O97
- Šampón už poznám. Veľmi dobrý nevysušuje pokožku
Naozaj zastaví vypadávanie vlasov.
Milva Propolis šampón proti lupinám 200 ml
Inka
Pridané: 15. augusta 2024
(naposledy upravené 15. augusta 2024)
Zakúpený v Milva cosmetics s.r.o.
- Krasna vona, vlasy a pokozka pekne ocistene, leskle vlasy
- Prijala by som balzam z propolisu
- zmiernuje vypadavanie vlasov
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »