Najnovšie recenzie zo sekcie Šampóny
- Pomaha na svrbenie hlavy
- Bojuje proti lupinam
- Staci male mnozstvo na umytie vlasov
- Ak mate malo vlasov ako ja, rast vlasov si nevsimnete
Premiovy 250ml sampon vhodny na citlivu pokozku a boj proti lupinam. Efektivne bojuje aj proti mastnym vlasom a svrbivej vlasovej pokozke. Jemna vona zarucuje pocit cistoty a radosti po kazdom umyti. Skvele davkovanie a premiovy obal zarucuju ze kazde umytie bude bez problemov.
- Zlozenie
- Praktickosť dávkovania
- Cena produktu
- Vona
- Bez sls a silikónov
- Prišiel mi neskoro
- Nenašiel som nič na produkte
Prakticky obal a jednoduche davkovanie
So zlozenim som veľmi spokojny hlavne látkami ako Vitamín A a Sericín
po umyti su vlasy objemné a prijemne na dotyk, plus dávam hlavne vlasovej pokozke ktora je čistá a bez podrazdenia
sampon sa dobre nabera a ma prijemnu vôňu
- ako šampón na vlasy dobré
- farbiace účinky po týždni pri používaní každý deň sú nulové a to si nechávam 5 minút účinkovať!
- Dlha dodacia doba
- Zloženie
- Malé balenie ( smiech )
Dizajn obalu je naozaj krásny. V jednoduchosti je krása. Zloženie výrobku je za mňa super, nakoľko obsahuje biotin. Konzistencia je prekvapujúco hustá, takže je to super. Pocit po umytí vlasov je super. Vlasy sú jemné a na objem husté. Vôňa je neskutočná. Vždy po umytí si ich voniam
- šampón je naozaj účinný
- perfektný šampón pred použitím Kelual DS
Spokojnosť
- Netestované na zvieratách
- Vegánske zloženie
- Prírodné zložky
- Vhodné aj pre citlivú pokožku hlavy
- Fľaša je z recyklovaného plastu
- Vhodný pre každodenné používanie
- Neobsahuje parabény, sulfáty, ani farbivá
- Nie som si úplne istá, či ide o Slovenský výrobok - na obale je napísané - Made in Germany
So šampónom som spokojná. Zatiaľ ho používam len niečo vyše dvoch týždňov, pričom vlasy si s týmto šampónom umývam každý druhý deň. Vlasy sú po umytí nadýchané, svieže, nezostávajú mastné a pekne sa lesknú. Vlasy mi padajú o čosi menej, ale padať mi neprestali. Dizajn obalu je taký slabší, menej výrazný, človeka neláka si ho vyskúšať. Dávkovač mi tiež nevyhovuje, mám radšej klasické zatváranie. Vôňa šampónu je jemná, nevtieravá. Zloženie výrobku je vegánske a výrobok nie je testovaný na zvieratách, čo je pre milovníkov zvierat veľké plus.
- Penivost
- Vôňa
- Krásny jednoduchý obal
- Škoda že balenie nieje vo väčšom objeme
Krásne jednoduchý obal , aj balenie. Prekvapivá vôňa šampónu, ktorá sa isto len tak niekde nenájde. Vlasy sú na dotyk hustejšie a pevnejšie. Stačí male množstvo šampónu mioWell a vlasy mate bohato napenené co u mna bolo prekvapenim . Vrelo odporucam.
Proti vypadávaniu vlasov je poznať výsledky
Mne vyhovuje a cielene vyhladavam pripravky s nechtikom, takze som spokojna.
- Proti lupinam a svrbivosti hlavy zatiaľ najlepší produkt. A to sme uz vyskúsali mnoho.
žiadne
Najlepsi a najpenujuci sampon vynikajucim zlozenim vdaka!
kvalitný prípravok na farbené vlasy
- Som spokojna s vyrobkom
Bioderma Nodé DS+ Antidandruff Intense Shampoo proti lupům 125 ml
Vladimir Kaplan
Pridané: 24. októbra 2024
(naposledy upravené 24. októbra 2024)
Zakúpený v Etabletka
- Ucinny sampon
Odporucam vyskusat.
Perfektny šampón aj výrobky z tejto línie
- Нормально
- Vôňa
- Zloženie
- Jemne vlasy
- Male balenie
Dizajnovo obalom šampón nejako neprekvapil, klasicky davkovač šamponu. Balenie by pre mňa bolo výhodnejšie väčšie. Zloženie sa mi páči tým že obsahuje Biotín a Kofeín čo je pre vlasy dobré. A hlavne to že neobsahuje sulfáty a parabény. Po umytí vlasov boli krasne jemne a dobre sa rozčesávajú. Konzistenvia a textura neprekáža aili su ako klasicky šampón. Vôňa je vyhovujúca, vonia pekne
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »