Najnovšie recenzie zo sekcie Šampóny
Hedera Vita Šampón proti lupinám 500 ml
Pridané: 13. októbra 2024
(naposledy upravené 13. októbra 2024)
Zakúpený v Team Shop
spokojnost
Používam šampóny žihľavové a brezové roky, iné nie, nemám lupiny. Som spokojná.
- Príjemná citrusová vôňa
- Vlasy zostávajú pekne umyté
Šampúch používam dlhé roky a stále mán po ňom krásne vlasy, čo sa o iných značkách nedá povedať. Dokonca ani vône som sa ešte ,,neprejedla" :)
- Dixi majú super cenu ale nie v Coop jednota
- Za tú cenu sa nedá nič vytýkať
- Aj sprchové gély super
Nepoznám nikoho nespokojného. SK kvalita za super cenu. Nepodporujte zahraničie...
Na blond vlasy určite odporúčam. Vlasy nie sú také krepovité, sú príjemne jemné na dotyk a pekne uhladené a nemastia sa tak rýchlo od korienkov.
Šampón je dobrý
super prírodná kozmetika vrele odporúčam
Csak ajánlani tudom festett szőke,melírozott hajrá.,
- Už som používala tento šampón, je výborný, teraz som len doobjednávala.
- .
Stačí málo a pení dobre, vonia zázvorom, aj konzistencia tomu nasvedčuje. Objednávam znovu, super šampón
- Šampón ma peknú vôňu používala som ho cez leto kedy sú vlasy namáhané slnkom a sú suchšie pre toto obdobie je vhodný.
- Zjemnuje vlasy, dobre peni
- Odporucam pouzit s maskou a olejom
- Vlasy sa dobre rozcesavaju, su jemne, nie krepovite
- Pekne vonia
Ziadna
Mam suche krepove vlasy a po prvom umyti som postupovala podla navodu a pouzila dalsie pripravky a vlasy su lepsie, hladsie aj krajsie
najlepsi sampon
na moje vlasy sa asi nehodí....mám pocit, že sa skôr vlasy po ňom mastia, a napriek tomu je pokožky hlavy vysušená
- super balenie dlho vydrží
- Pevnejšie vlasy
- Funguje prekrytie šedín
Komvet Skin-cap šampón 150 ml
Pridané: 7. októbra 2024
(naposledy upravené 7. októbra 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
Mám seboreu a tento šampón naozaj účinkuje a pomáha. Vyskúšal som aj iné, na tento produkt sa však zatiaľ vôbec nechytajú.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »