Najnovšie recenzie zo sekcie Šampóny
Komvet Skin-cap šampón 150 ml
Pridané: 7. októbra 2024
(naposledy upravené 7. októbra 2024)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
Mám seboreu a tento šampón naozaj účinkuje a pomáha. Vyskúšal som aj iné, na tento produkt sa však zatiaľ vôbec nechytajú.
Poznám produkt,je dobrý, vyhovuje mi
Je vynikajùci, kupujem opakovane.Farby sa nevymývajú tak skoro.
- dobra
- dobra
- Veľmi som spokojná šampón su kvalitne
Šampón aj napriek hydratačným zložkám vysušuje vlasovú pokožku.
- Prírodné zloženenie
- Čistí
- Nezaťažuje
Na obale,čo som si objednala je napísané pre všetky typy vlasov a pre objem(na tomto obrázku je pre normálne a mastné )tak teraz neviem a zatiaľ neodskúšaný
Spokojnosť , myslím že vlasy prestali vypadávať
- V kombinácii s použitím šampónu , viditeľne zlepšil kvalitu poškodených vlasov
Šampó má vysokú kvalitu, prírodné zloženie, vlasy sú po umytí pevné a lesklé
naozaj super pre vlásky,jemnejšie,bohatšie,oživené…kupujem opätovne. Dcéra tiež veľmi spokojná
- Ziadna
- Neni priliš parfumovaný, lahko a dobre pení....je to v poriadku
Robí čo má....hlavne dobre odmastní, má praktický dávkovač staci z neho málo vydrží dlho
- vyskusala som vsetky tuhe sampony z tejto produktovej rady ale vzdy sa vraciam k tomuto
- jemne vlasy su po nom leklejsie, pevnejsie, krasne vyrazne vonia
- sedi aj pokozke hlavy, nevysusuje ako sa to stava pri niektorych tuhych samponoch
Vyskusala som vsetky tuhe sampony z tejto produktovej rady ale vzdy sa vraciam k tomuto. Jemne vlasy su po nom leklejsie, pevnejsie, krasne vyrazne vonia.
Sedi aj pokozke hlavy, nevysusuje ako sa to stava pri niektorych tuhych samponoch
Som spokojná
Som spokojná
Ok, odporucam
- Kvalitný
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »