Najnovšie recenzie zo sekcie Šampóny
Ešte nepoužitý
- chráni vlasy pred lámaním
- hydratuje
- dobre sa pení
S produktom som veľmi spokojná, zakupujem si ho už dlhšiu dobu a môžem len vrelo odporučiť
- Rýchle dodania. Dobrá cena 3 kusy za cenu dvoch.
- Dosť vysoká cena
očakával som lepšiu vôňu
- krasne pení, stačí naniesť malé množstvo produktu a príjemná vôňa
Zatial kratko pouzivam, bol mi odporucany, tak ocakam leviu hrivu ale na pocit vyborny a ten balzam na vlasy fantasticky.
Keby som vedela že obsahuje silikóny nekúpim. Pôjde do koša.
The Doctor Tar with Ichthyol + Sebo-Stop Complex Shampoo Dermatological s dechtom a ichtyolom 946 ml
- Smrdí ale pomáha.
Príjemná vona
- Krasne vonia a dobre peni
- Nemastia sa po nom tak rychlo vlasy,svrbenie hlavy zmizlo a lupiny sa zminimalizovali.A to som uz poskusala vela toho,sice mi lupiny zmizli,ale vlasy som si musela kazdy druhy den umyvat.Teraz vydrzia aj 3 dni neumyte.
- Vlasy jsou hebké na dotek
- Krásně voní
- Vlasy jsou zdravé, lesklé, pevné
Šampon jsem si objednala už několikrát, jsem velmi spokojená. Vlasy se mi zlepšily o 100%, miluji tuhle kosmetiku, mám celou sadu a snažím se vlasy nezatěžovat tepelnou úpravou a nikdy jsem je neměla tak zdravé, leské, pevné. Přestaly mi vypadávat a rostou mnohem rychleji. Pokud budete dodržovat rady a tipy, uvidíte změnu do pár měsíců ❤️
- Šampón zlepšuje kvalitu vlasov čo je vidieť po niekoľkých umytiach.
- Napriek tomu len minimálne pôsobí proti lupinám a čiastočne aj vysušuje vlasovú pokožku.
Každý máme inú vlasovú pokožku a to čo zaberie jednému nemusí zabrať aj inému, ale za mňa musím povedať, že tento šampón na lupiny nezaberá a navyše ešte aj vysušuje vlasovú pokožku. Jediné pozitívum je zlepšená kvalita vlasov, ale preto som si tento šampón nekupoval.
Šampón mi nedráždi pokožku.
L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure hydratačný šampón pre mastnú vlasovú pokožku a suché končeky 250 ml
- krásna vôňa, výborná kvalita
- Veľmi spokojná
- Odporúčam
Manžel mal seboreu vo vlasoch, nemohol sa jej zbaviť. Vyskúšal všetky možné šampóny, vyskúšal tento a po prvom umytí boli viditeľné zmeny. Iný už nekupuje, je s ním veľmi spokojný, krásne vonia.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »